Leanity voor: · IT management, consultancy en development, · Lean Six Sigma Black Belt, · Innovatieve oplossingen

Leanity - Lean & IT Consultancy

IT is regelmatig een belemmerende factor voor (middel)grote bedrijven omdat IT veelal niet wendbaar is. Lean en Agile/scrum methodes zijn hier dé oplossingen voor. Met een knipoog naar Agility is de naam Leanity ontstaan uit de disciplines Lean & IT Consultancy. Mijn naam is Paul Keuning en ik ben u als zelfstandige graag van dienst op deze gebieden.

Op IT gebied heb ik veel ervaring in diverse sectoren zoals finance, online retail, loyalty industry, security (GDPR / AVG / PCI DSS), virtual identity en cloud based hosting. Hierbij heb ik regelmatig aan de wieg gestaan van slimme architecturele designs en mooie source code. Ik kom goed tot mijn recht in complexe situaties waarbij overzicht en grip gecreëerd moeten worden. Bovendien kan ik goed overweg met IT personeel.

Mij analytische vaardigheden komen onder andere goed van pas bij Lean Six Sigma projecten waarbij bedrijfs-processen verbeterd moeten worden. Lean Six Sigma is echter geen doel op zich maar voor mij primair een toolset. Ik zet deze expertise in bij het (re)organiseren van IT en Operations afdelingen. Hiermee heb ik samen met opdrachtgevers reeds diverse aansprekende resultaten geboekt.

Ik ben een no-nonsense persoon die pragmatisch te werk gaat. Ik adviseer leidinggevenden en directies over te voeren (IT-) beleid. Maar duik ook de diepte in als het gaat om het opzetten van Dashboard en Management rapportages die toonaangevend zijn, of bijvoorbeeld als het gaat om ontspoorde/nieuwe websites, apps en legacy software.

Bent u geïnteresseerd in wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u mij altijd mailen of bellen.


IT Management / Consultancy

Werkt uw IT afdeling niet optimaal? Worstelt uw IT afdeling met vele stakeholders? Of heeft u een complex IT project dat geleid moet worden? Ik werk en spar graag met uw IT specialisten en steek hierbij ook enthousiast de handen uit de mouwen. Alle IT specialisten zouden moeten doen waar zij het beste in zijn en alle activiteiten dienen waarde toe te voegen aan de dienstverlening richting de klant!
Meer...

Lean Six Sigma Black Belt

U streeft naar Operational Excellence. U wilt kosten terugdringen, wilt meer met minder of u wilt een groter marktaandeel? Met de Lean Six Sigma (LSS) methode kunt u verbluffende resultaten behalen! Ik kan uw medewerkers begeleiden in het opsporen van verspilling binnen uw processen en in het keer-op-keer evenaren van uw eigen best practice of zelfs beter!
Meer...

Innovatieve oplossingen

Bent u niet tevreden met de status quo? Heeft u het gevoel dat er meer in zit maar u weet niet hoe? Om dit te doorbreken is het vaak nodig om buiten de kaders te denken. Ik sta garant voor structuur en voor vindingrijke ideeën en ben goed op de hoogte van opkomende trends en innovaties op IT gebied. Daarnaast zet ik graag mijn netwerk in om u verder te helpen, bijvoorbeeld op het gebied van artificial intelligence, virtuele medewerkers of offshore development.
Meer...