Leanity voor: · IT management, consultancy en development, · Lean Six Sigma Black Belt, · Innovatieve oplossingen

Leanity - Diensten

IT Management / ConsultancyLean Six Sigma Black BeltInnovatieve oplossingen

Bent u niet tevreden met de status quo?
Heeft u het gevoel dat er meer in zit maar u weet niet hoe?


Om dit te doorbreken is het vaak nodig om buiten de kaders te denken. Ik sta garant voor structuur en voor vindingrijke idee├źn en ben goed op de hoogte van opkomende trends en innovaties op IT gebied. Ook zet ik graag mijn netwerk in om u verder te helpen, bijvoorbeeld op het gebied van artificial intelligence, virtuele medewerkers of off- en nearshore development.

Innovatie gaat over toepasbaarheid en relevantie, niet over nieuwigheid. Uw bedrijf hoeft niet voorop te lopen als het gaat om technische hoogstandjes maar kan mogelijk efficiency slagen behalen door nieuwe technieken in te zetten die zich reeds bewezen hebben bij de concurrentie of in andere sectoren. Denk bijvoorbeeld eens aan intelligente FAQ-modules op uw site of in uw app, een chatbot of web reputatie management.

Een mooi voorbeeld: virtuele medewerkers. Hiermee kunt u enorm op uw loonkosten besparen terwijl de continuiteit en kwaliteit omhoog gaat. Virtuele medewerkers kunnen ingezet worden op administratieve processen waarbij klantgegevens correct en foutloos verwerkt dienen te worden in een of meerdere backoffice applicaties.

Ik kan u helpen met mijn creativiteit om oplossingen te bedenken maar ook met het implementeren ervan. Bent u geïnteresseerd in een van de genoemde voorbeelden of wilt u zich laten inspireren? Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u mij altijd mailen of bellen.