Leanity voor: · IT management, consultancy en development, · Lean Six Sigma Black Belt, · Innovatieve oplossingen

Leanity - Diensten

IT Management / ConsultancyLean Six Sigma Black Belt

U streeft naar Operational Excellence.
U wilt kosten terugdringen, wilt meer met minder of u wilt een groter marktaandeel?


Met de Lean Six Sigma (LSS) methode kunt u verbluffende resultaten behalen op effectiviteit en efficiency vlak! Deze data-driven proces verbeteringsmethode heeft zich reeds in vele sectoren bewezen. Ik kan uw medewerkers begeleiden in het opsporen van verspilling binnen uw processen en in het keer-op-keer evenaren van uw eigen best practice of zelfs beter! Vanwege mijn uitgebreide IT achtergrond ben ik zeer sterk in het opzetten van het meetsysteem en het analyseren van de output, om vervolgens Operational Management te versterken en Continuous Improvement te implementeren. De volwassenheid van uw organisatie zal zienderogend stijgen.

Een Lean Six Sigma project wordt met uw beste medewerkers doorlopen in een speciaal daartoe opgezet projectteam. Het project omvat een aantal fases (Define, Measure, Analyse, Improve, Control en Sustain). Tijdens het project zal er frequent contact zijn met het hoger management om de voortgang te bespreken.

Wij analyseren samen het proces in een assessment, waarna we op basis van ruwe data een inschatting kunnen geven van het verbeter-potentieel. Daarna bouwen we een meetsysteem dat volledig inzicht geeft in de prestaties van de proces-stappen. Op basis van de meetresultaten kunnen we met behulp van statistische tools de knelpunten en de verspilling inzichtelijk krijgen, waarmee we aan de slag gaan om het proces te verbeteren. De verbeteringen worden vervolgens geimplementeerd en geborgd.

Wilt u graag weten wat ik voor u kan betekenen op procesverbeteringsvlak? Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u mij altijd mailen of bellen.Innovatieve oplossingen